PKF Wallast derde jaar op rij gecertificeerd als Great Place To Work

4 oktober 2022

PKF Wallast is voor het derde opeenvolgende jaar gecertificeerd. Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. In 2020 is PKF Wallast als eerste accountantskantoor in Nederland erkend als Great Place to Work. Uit de rapportage blijkt dat op veel onderdelen hoog wordt gescoord, maar de onderdelen kameraadschap,  geloofwaardigheid, respect en jezelf kunnen zijn springen eruit.

Stefaan Rodts, CEO PKF Wallast
“We zijn wederom erg trots dat we zijn gecertificeerd als Great Place To Work. We zien onze medewerkers als belangrijkste ‘asset’. Als ik aan PKF Wallast denk, dan denk ik aan geweldige collega’s, prachtige cliënten waar we het verschil voor willen maken, ondernemerschap, authenticiteit en jezelf kunnen zijn. En natuurlijk 1 grote PKF Wallast familie.” Afgelopen september is PKF Wallast met het gehele team een weekend naar Boedapest geweest om samen te genieten van de prachtige stad maar ook om de verbinding met elkaar op te zoeken. Het thema ‘Ontdek het samen’ stond centraal. Het was een geweldig weekend waaruit nogmaals bleek hoe fijn de samenwerking en sfeer onder onze collega’s is.

De uitkomsten van de rapportage worden vooral gebruikt om de organisatie nog beter aan te laten sluiten op de wensen van de medewerkers. Daarnaast hopen we ook dat deze certificering ons verder helpt bij de zoektocht naar nog meer nieuwe collega’s voor in de PKF Wallast familie.”

PKF Wallast
PKF Wallast is een zeer betrokken partner voor ondernemers met geïntegreerde dienstverlening op financieel, fiscaal en bedrijfsjuridisch gebied. We opereren vanuit vijf vestigingen in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Delft, Woerden en Alphen a/d Rijn). Daarnaast zijn wij ook verbonden aan het internationale netwerk PKF International. Geïntegreerd advies is onze oorspronkelijke kernactiviteit, waarbij we steeds meer specialisaties kennen zoals Valuation Services, BTW, Loonheffing, IT Audit en Risk Management. We doen ons best om de beste werkgever én het meest gewaardeerde accountants- en advieskantoor in de markt te worden. We zijn dan ook erg blij en trots dat we voor de derde keer Great Place To Work Certified zijn.

Over Great Place to Work
Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© PKF Wallast is a member of PKF Global, the network of member firms of PKF International Limited, each of which is a separate and independent legal entity and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm(s).  “PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International Limited and member firms of the PKF Global Network. They may not be used by anyone other than a duly licensed member firm of the Network.