Jan Sanders onze nieuwe vestigingsleider Delft

1 oktober 2020

Jan Sanders startte in september 2019 als btw-adviseur in onze vestiging Delft en nam de uitdaging aan om de btw-afdeling op te zetten. Het ambitieuze btw-team heeft zich in no-time ontwikkeld tot een volwaardige btw-adviespraktijk. Naast het leiden van de btw-afdeling startte Jan afgelopen maand  als vestigingsleider in Delft: een uitdagende combinatie.

Jan werkte tijdens zijn rechtenstudie als parlementair journalist. Op de redactie aan het Plein in Den Haag, waar altijd wel een demonstratie plaatsvond, heeft Jan van dichtbij mee kunnen kijken hoe wetten tot stand komen. Na zijn studie is Jan gaan werken in de wereld van de btw, waarin hij als lid van een bekende btw-familie, van jongs af aan rondloopt. Voordat Jan bij PKF Wallast startte heeft hij onder meer gewerkt als btw-adviseur bij PWC en uitgeefconcern RELX, alwaar hij een inhouse-btw-team op corporate niveau heeft opgezet. Met schrijven is hij nooit gestopt: met grote regelmaat publiceert hij in de nationale en internationale fiscale media zoals Bloomberg Tax.

 

Vanaf september is Jan als vestigingsleider aan de slag op ons kantoor in Delft. Hij voelt zich vereerd om deze functie te mogen bekleden en vindt het belangrijk om bij te dragen aan de toekomst van PKF Wallast en daarbij in het bijzonder in zijn rol als vestigingsleider voor het Delftse kantoor. ‘Ik ben toch een beetje van de nieuwe generatie en ik wil graag helpen bij het vormgeven van het kantoor alsmede de gehele organisatie: het PKF Wallast van de toekomst.’ Waar hij vooral op wil inzetten is het aantrekken van nieuw talent. Het overkoepelende doel is om als PKF Wallast in 2025 op plek 1 van de jaarlijkse Net Promoter Score (NPS) in de belastingadvies en accountancy branche te staan (op dit moment staan we op nummer 3).

 

Vanuit oudsher staat PKF Wallast bekend om haar geïntegreerde dienstverlening waarbij de cliënt contact heeft met één vaste relatiemanager die breed georiënteerd is. Daarnaast werken wij de laatste jaren samen met specialisten uit elk vakgebied om zo nog beter advies te kunnen leveren aan onze cliënten. Door deze verschuiving is een optimale samenwerking tussen de verschillende vestigingen noodzakelijk. Jan zal hier ook zeker aandacht aan besteden in zijn rol als vestigingsleider. In zijn werk als btw-adviseur werkt hij al overkoepelend, zijn cliënten zijn over heel Nederland verdeeld. Naast de verbinding tussen afdelingen en de verschillende vestigingen in Nederland is de samenwerking met ons internationale netwerk, PKF International, minstens zo belangrijk.

 

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© PKF Wallast is a member of PKF Global, the network of member firms of PKF International Limited, each of which is a separate and independent legal entity and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm(s).  “PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International Limited and member firms of the PKF Global Network. They may not be used by anyone other than a duly licensed member firm of the Network.