Missie en kernwaarden

Onze missie

Onze missie is om ondernemers in de volle breedte en met de hoogste kwaliteit te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering en een excellent kantoor te zijn dat getalenteerde mensen aantrekt en ontwikkelt.

Onze ambitie is om:

  • De ‘beste’ werkgever in de financiële dienstverlening van Nederland te zijn

  • Het ‘hoogst gewaardeerde’ advies- en accountantskantoor in Nederland te zijn door de ‘hoogste toegevoegde waarde’ voor cliënten te bieden

  • De cruciale rol in het brede maatschappelijke speelveld goed te vervullen.

Cliëntwaardering

Wij zijn continu bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te optimaliseren. Jaarlijks verrichten wij een cliënttevredenheidsonderzoek.

Hieruit blijkt dat cliënten voor ons kiezen vanwege onze deskundigheid, oplossingsgerichtheid, kwaliteit, kennis en persoonlijke betrokkenheid. We zijn trots en dankbaar dat cliënten ons waarderen met een Net Promotor Score (NPS) van +29%.


Great Place To Work

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste asset. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat tevreden medewerkers leidt tot de beste dienstverlening voor onze relaties, besteden wij veel tijd aan werkplezier en vaktechnische kennis. We zijn er daarom trots op dat we voor het derde jaar op rij gecertificeerd zijn als Great Place To Work. Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Thema’s waar we onder andere goed op scoren zijn: kameraadschap, jezelf kunnen zijn en eerlijk worden behandeld.

Onze kernwaarden

Proactief
Proactief werken is een kenmerk van onze organisatie. We wachten niet tot u, als cliënt, ons vragen stelt, maar wij nemen zelf het initiatief om kansen voor uw organisatie te identificeren. Daarom communiceren we actief met u over uw organisatie en plannen voor de toekomst. Natuurlijk geven we u ook graag financiële rapportages voor uw onderneming en helpen u bij het oplossen van problemen.
Veelzijdig
Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en onze adviseurs hebben vaak twee studies voltooid. Als gevolg hiervan kunnen we u een breed, geïntegreerd advies geven over financieel-economische en fiscale / civielrechtelijke onderwerpen. Uw persoonlijke relatiemanager is volledig op de hoogte van alle ins en outs van uw onderneming. We hebben ook collega’s met specifieke expertise die op afroep beschikbaar zijn voor specialistische zaken.
Transparant
Niets is frustrerender in een samenwerking dan verborgen verrassingen. Daarom communiceren we concreet en duidelijk over wat u van ons kunt verwachten en omgekeerd. We nemen alleen opdrachten aan als we zeker weten dat we een meerwaarde kunnen bieden voor uw bedrijfsvoering. Omdat dat onze missie is. U kunt op ons rekenen voor duidelijke afspraken over de kosten van onze service en de wijze van factureren. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent.
Betrokken
Onze medewerkers zijn intensief betrokken bij de cliënten voor wie zij werken. Hierdoor kunnen we actief met u meedenken in termen van uw bedrijfsvoering, in de breedste zin van het woord. U neemt de beslissingen als ondernemer, maar wij staan naast u en achter u als uw zakenpartner en adviseur. Ons advies geeft u een duidelijk beeld van alle opties om uw onderneming succesvol te runnen en u in staat te stellen een weloverwogen keuze te maken.
Actueel
PKF Wallast is een lerende organisatie. Onze medewerkers worden voortdurend getraind en opgeleid in hun eigen specialisme en aanverwante gebieden. Als gevolg hiervan zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor uw organisatie. Deze trainingen worden georganiseerd door ons eigen vakgroep. Daarnaast bieden externe instructeurs verdere ontwikkeling en uitbreiding van professionele expertise en communicatievaardigheden.
Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© PKF Wallast is a member of PKF Global, the network of member firms of PKF International Limited, each of which is a separate and independent legal entity and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm(s).  “PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International Limited and member firms of the PKF Global Network. They may not be used by anyone other than a duly licensed member firm of the Network.