PKF Internationaal

Om u volledig van dienst te kunnen zijn op het gebied van internationale bedrijfsvoering zijn wij aangesloten bij het netwerk van PKF International Limited. Dit wereldwijde netwerk van juridisch onafhankelijke kantoren heeft een gemeenschappelijke toewijding aan en verantwoordelijkheid voor kwaliteit, integriteit en het scheppen van duidelijkheid in een complexe regelgeving.

 

Met kantoren in 440 steden in 150 landen en verspreid over vijf continenten zijn wij gespecialiseerd in hoge kwaliteit auditing, accounting, belastingadvies en bedrijfseconomische advisering aan internationale en nationale bedrijven in al onze markten. De aangesloten leden bij PKF International Limited realiseren een totale omzet van $2,52 miljard.  Het netwerk is lid van het ‘Forum of Firms‘ - een organisatie gewijd aan consistente en hoge kwaliteitsnormen voor financiële verslaggeving en auditpraktijken wereldwijd.

 

Waarom kiest u voor PKF?

 

PKF-leden over de hele wereld bieden een breed scala aan zakelijke advies- en accountancydiensten die voldoen aan de behoeften van individuele cliënten in hun lokale markten. Wanneer u met een PKF-lid samenwerkt, kunt u er zeker van zijn dat het werk wordt uitgevoerd door toegewijde professionals met internationale expertise.