Met 60 jaar ervaring en 213 medewerkers zijn wij een in Nederland toonaangevende organisatie van accountants, belastingadviseurs, business valuators en bedrijfsjuristen. Met vier kantoren, in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden, zijn wij prominent aanwezig in de Randstad. Elke vestiging wordt geleid door een vestigingsleider. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en directeur-grootaandeelhouders.

 

In juridisch opzicht vormen wij een maatschap waarbij alle maten werkzaam zijn als adviseur of accountant. De Raad van Bestuur bestaat uit Stefaan Rodts en Arjan Buurman. De centrale organisatie werkt vanuit het hoofdkantoor in Delft en biedt ondersteuning aan de vestigingen en aan de Raad van Bestuur.

 

Onze kernwaarden

 

proactief

Proactief werken is een kenmerk van onze organisatie. We wachten niet tot u, als klant, ons vragen stelt, maar wij nemen zelf het initiatief om kansen voor uw bedrijf te identificeren. Daarom communiceren we actief met u over uw bedrijf en plannen voor de toekomst. Natuurlijk geven we u ook graag financiële rapportages voor uw onderneming en helpen u bij het oplossen van problemen.

 

veelzijdig

Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en onze adviseurs hebben vaak twee studies voltooid. Als gevolg hiervan kunnen we u een breed, geïntegreerd advies geven over financieel-economische en fiscale / civielrechtelijke onderwerpen. Uw persoonlijke relatiemanager is volledig op de hoogte van alle ins en outs van uw onderneming. We hebben ook collega's met specifieke expertise die op afroep beschikbaar zijn voor specialistische zaken.

 

transparant

Niets is frustrerender in een samenwerking dan verborgen verrassingen. Daarom communiceren we concreet en duidelijk over wat u van ons kunt verwachten en omgekeerd. We nemen alleen opdrachten aan als we zeker weten dat we een meerwaarde kunnen bieden voor uw bedrijfsvoering. Omdat dat onze missie is. U kunt op ons rekenen voor duidelijke afspraken over de kosten van onze service en de wijze van factureren. Zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

 

betrokken

Onze medewerkers zijn intensief betrokken bij de klanten voor wie zij werken. Hierdoor kunnen we actief met u meedenken in termen van uw bedrijfsvoering, in de breedste zin van het woord. U neemt de beslissingen als ondernemer, maar wij staan ​​naast u en achter u als uw zakenpartner en adviseur. Ons advies geeft u een duidelijk beeld van alle opties om uw onderneming succesvol te runnen en u in staat te stellen een weloverwogen keuze te maken.

 

actueel

PKF Wallast is een lerende organisatie. Onze medewerkers worden voortdurend getraind en opgeleid in hun eigen specialisme en aanverwante gebieden. Als gevolg hiervan zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor uw bedrijf. Deze training wordt georganiseerd door ons eigen vakgroep. Daarnaast bieden externe instructeurs verdere ontwikkeling en uitbreiding van professionele expertise en communicatievaardigheden.