Podcast #8 Hoe maak ik mijn onderneming meer waard

Elke ondernemer wil het rendement van zijn bedrijf verhogen, maar dit verhoogt niet per definitie de waarde van het bedrijf. Value Based Management stuurt op waarde creatie en brengt de huidige waarde van het bedrijf in kaart. Daarbij is ook de toekomstige potentiële waarde van groot belang. 

Weet ik hoe ik de waarde kan vergroten voor mijn onderneming? In deze podcast gaan Eric Gort en Ernst Andriessen in op deze vraag.
 

13 minuten

 

Heeft u vragen over dit onderwerp? U kunt ze stellen tijdens ons webinar op donderdag 1 juli, dan gaan Eric en Ernst dieper in op dit onderwerp. Wilt u deze webinar bijwonen? U kunt zich binnenkort hieronder aanmelden.

 

Tijdens deze bijeenkomst zullen Ernst Andriessen en Eric Gort u informeren over het verhogen van de waarde van uw onderneming. Zij kijken hierbij specifiek naar de rol van de huidige verdienmodellen in combinatie met de kostenstructuur. Veel verdienmodellen hebben vorig jaar onder druk gestaan toen de coronacrisis op de korte termijn grote negatieve gevolgen had voor de omzet. Hoewel achteraf veel bedrijven ondanks corona toch nog een positief resultaat hebben gerealiseerd, kan de crisis als een goed moment worden gebruikt om kritisch naar het huidige verdienmodel te kijken. Is mijn kostenstructuur bestendig tegen plotselinge tegenvallers? Ernst en Eric zullen dit behandelen waarbij de link wordt gelegd met het verhogen van de waarde van de onderneming.

 

PKF Academy webinar: Hoe maak ik mijn onderneming meer waard

donderdag 1 juli 2021

(16:00-17:00 uur)

 

Podcast #8 Hoe maak ik mijn onderneming meer waard

Elke ondernemer wil het rendement van zijn bedrijf verhogen, maar dit verhoogt niet per definitie de waarde van het bedrijf. Value Based Management stuurt op waarde creatie en [...]

Podcast #7 Had goed risicomanagement mij voorbereid op Covid?

Wat houdt risicomanagement in en wat is het verschil tussen een risico en een probleem? Collega Björn Roskott en Sander Gunst gaan deze week in op dit onderwerp.

Podcast #6 Bedrijfsovernames

Deze podcast gaat over bedrijfsovernames en heb ik aan tafel Stefaan Rodts, CEO van PKF Wallast en Jeroen van Strien, partner en hoofd wetenschappelijk bureau bij PKF Wallast, [...]

Gerelateerde publicaties