PKF Wallast gecertificeerd als Great Place To Work

In oktober 2020 Is PKF Wallast gecertificeerd door Great Place To Work Nederland. Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen.

PKF Wallast is een zeer betrokken partner voor ondernemers met geïntegreerde dienstverlening op financieel, fiscaal en bedrijfsjuridisch gebied. We opereren vanuit vier vestigingen in Nederland (Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden). Daarnaast zijn wij ook verbonden aan het internationale netwerk PKF International. Geïntegreerd advies is onze oorspronkelijke kernactiviteit, waarbij we steeds meer specialisaties kennen zoals Valuation Services, BTW, Loonheffing, IT Audit en Risk Management. We doen ons best om de beste werkgever én het meest gewaardeerde accountants- en advieskantoor in de markt te worden. PKF Wallast staat sinds dit jaar op plek 3 van de jaarlijkse Net Promoter Score (NPS) in de belastingadvies en accountancy branche. We zijn dan ook erg blij en trots dat we nu ook Great Place To Work Certified zijn.

 

Stefaan Rods, CEO PKF Wallast:

“Wij geloven erin dat de collega beter presteert als hij of zij zich veilig voelt en comfortabel kan werken. Daarnaast vinden wij onze familie cultuur belangrijk: van elkaar leren en samen successen vieren. We zijn ontzettend trots dat de wijze waarop wij werkgeverschap hebben ingericht voor onze medewerkers, gezien wordt.“

 

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland:

"Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”

 

Over Great Place to Work:

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

 

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

 

Geen VPB-plicht meer voor open cv's en familiefondsen is een ridicuul plan

Het demissionair kabinet wil per 1 januari 2022 de VPB-plicht voor open cv's en familiefondsen beëindigen. Dick van Sprundel vindt dit een ridicuul plan. "Onder het mom van [...]

Werknemersparticipatie door toekennen aandelen of (lange termijn) bonus aan personeel: hoe zit het met belastingheffing?

Steeds meer werkgevers kiezen voor werknemersparticipatie en daarmee voor de mogelijkheid om werknemers aan te trekken of te binden en daarmee de organisatie verder te brengen. Dit doen [...]

‘HET KOST MEER TIJD DAN JE DENKT!’

PKF Wallast krijgt energie van bedrijfsopvolgingen   Toen we Lianne Vermeulen-Boelm en Ron Henzen van PKF Wallast vertelden dat het thema van deze editie van OnderNamen “Energie” is, [...]

Gerelateerde publicaties