International & groupaudit

 

Organisaties die internationaal opereren hebben te maken met specifieke risico’s en kansen. Verschillen in wetgeving en cultuur maken het landschap complex en vragen om een professionele aanpak. De controle van uw financiële verantwoording is dan ook werk voor een specialist.

 

Onze internationale auditpraktijk heeft hier veel ervaring mee en is op de hoogte van de complexiteit waar u in de dagelijkse gang van zaken mee te maken heeft. Vanuit deze competentie kunnen wij efficiënt en effectief onze controlewerkzaamheden uitvoeren.

 

Als groepsauditor verzorgen wij de gehele controle van uw financiële verantwoording zodat u verzekerd bent van een sparringpartner met overzicht van uw situatie. Door kritisch te zijn helpen wij u de organisatie under control te houden.

 

Als auditor van een groepsonderdeel zorgen wij ervoor dat de omstandigheden lokaal begrijpelijk zijn.  Door onze kennis van de internationale verslaggevingsstandaarden en standaarden die van toepassing zijn in andere landen, zijn wij doelmatig in onze communicatie met de moedermaatschappij en groepsaccountant.

Wilt u advies?

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen.