De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. Zij is een belangrijke bron van informatie omdat ze inzicht geeft in de financiële prestaties van uw onderneming. Deze informatie is ook van belang voor de fiscus of uw bank. De eisen waaraan de jaarrekening moet voldoen zijn vastgelegd in de wet- en regelgeving. Wij maken gebruik van geavanceerde software die in combinatie met onze deskundigheid garandeert dat de jaarrekening, of een vergelijkbare verantwoording, op een efficiënte wijze wordt opgesteld in overeenstemming met wet- en regelgeving.

 

Onze accountants hebben specifieke kennis van veel verschillende organisaties en branches. Wij combineren deze kennis met persoonlijke betrokkenheid bij uw business. In het accountantsrapport geven we een financiële samenvatting en de belangrijkste kengetallen van uw onderneming. Deze kunnen worden gebruikt als basis voor de financiële en fiscale planning van uw onderneming. Tevens ontvangt u een samenstellingsverklaring waarin wij verantwoording afleggen over onze werkzaamheden.

 

Buiten de jaarrekening ondersteunen wij u ook bij het opstellen van financiële rapportages voor consolidatiedoeleinden en andere financiële verantwoordingen. 

 

Wilt u advies?

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen.