Salarisadministratie

 

Heeft u uw handen vol aan en uw buik vol van de salarisadministratie? De regelgeving verandert continu en dit is soms moeilijk bij te benen. Wij kunnen u hierbij op verschillende manieren helpen, bijvoorbeeld door uw salarisadministratie periodiek te controleren of volledig voor u te verzorgen. Dit doen wij online, dus zeer efficiënt en inzichtelijk. Wij zorgen ervoor dat u en uw werknemers tijdig de juiste informatie hebben. Via onze online cliëntportal ontvangt u documenten elektronisch om ze eenvoudig te raadplegen en accorderen. Met onze software voor salaris- en personeelsadministratie bieden wij u daarnaast een moderne, gebruiksvriendelijke online HRM & Payroll-oplossing.

 

 

HR-ondersteuning

 

Ook voor al uw HR-vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij bieden u ondersteuning en advies op zowel uitvoerend/administratief als op beleidsmatig vlak, zowel bij arbeidsrechtelijke zaken, bij aanname van personeel, personeelsdossiervorming of ontslag, bij loonheffing, werkkostenregeling (WKR) of bijzondere subsidieregelingen. Ook helpen wij directeur-grootaandeelhouders bij het vaststellen van het juiste loon.

 

Ook als u geen personeel heeft, helpen wij u graag verder. Als inlener kunt u aansprakelijk worden gesteld voor de niet-afgedragen loonbelasting, omzetbelasting en het salaris van de ingehuurde werknemers. Wij helpen u risico’s van deze inleners- en ketenaansprakelijkheid te beheersen.

 

Ons HR Supportteam bestaat uit een groep betrokken medewerkers met kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij optimaal inspelen op uw behoeften en u ‘ontzorgen’.

Wilt u advies?

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen.