Voeren financiële administratie

Het voeren van een goede financiële administratie schept helderheid in uw financiële situatie. Door de werkzaamheden aan PKF Wallast uit te besteden, bespaart u tijd en wint u aan controle en overzicht. Wanneer uw financiële administratie op orde is, ziet u hoe uw organisatie ervoor staat en welke keuzes u het beste kunt maken. Wij kunnen zowel op uw locatie uw administratieve functie vervullen als vanuit ons kantoor. Met ons online boekhoudprogramma heeft u dan doorlopend inzicht in uw administratie en financiële positie.

 

Ondersteuning financiële administratie

U kunt uw financiële administratie uiteraard ook zelf voeren met de ondersteuning door onze professionals. Hierbij adviseren we bijvoorbeeld over het inrichten van uw grootboek en het ontwerpen van een systematiek voor het opstellen van specificaties. We dragen hierbij onze deskundigheid over aan uw eigen mensen waarna zij deze vaardigheden zelf kunnen inzetten.

 

Btw-aangifte

Het doen van btw-aangifte kan een complexe aangelegenheid zijn. In nauwe samenwerking met u verzorgen de specialisten van PKF Wallast graag uw aangiftes. Zo kunt u steunen op de kennis van onze medewerkers en loopt u geen onnodig risico op correcties en/of boetes door de belastingdienst.

 

Wilt u advies?

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen.