Ontdek het verschil op onze vestiging in Rotterdam.

Rotterdam

 

Bezoekadres

Schaardijk 372

2909 LA Capelle aan den IJssel

 

Postadres

Postbus 84030

3009 CA Rotterdam

 

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

PKF Wallast vindt haar oorsprong in Delft en is opgericht in 1959 door de heer A.C. Wallast. In de ruim vijftig jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende belastingadviseurs- en accountantsgroep met vier vestigingen.

 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft. Daarnaast opereren we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Woerden.

 

Rotterdam

In onze vestiging Rotterdam zijn circa 33 medewerkers actief voor onze cliënten. Wij zijn in 1978 in Rotterdam gestart en in 1994 verhuisd naar Capelle aan den IJssel, waar ons kantoor sinds 2018 gevestigd aan de Schaardijk, gelegen naast de Van Brienenoordbrug. De cliëntenkring van PKF Wallast Rotterdam is zeer divers. De activiteiten zijn gericht op bedrijven in de nationaal en internationaal georiënteerde regio Rijnmond. Er heerst binnen ons kantoor een typisch Rotterdamse mentaliteit. Onder het motto 'niet praten, maar doen' worden op pragmatische wijze de belangen van cliënten behartigd.

 

Sinds oktober 2018 is Emiel Koestering vestigingsleider. Daarnaast wordt de kern van onze Rotterdamse vestiging gevormd door Dirk-Jan Dirkmaat, Björn Roskott, André Putters en Ruud van der Linde. 

 

Zoekt u de gegevens van een bepaalde medewerker (alle medewerkers staan op de website), dan vindt u die via ’Onze Mensen’.

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen.