Ontdek het verschil op onze vestiging in Delft.

 

Delft

 

Bezoekadres

Delftechpark 40

2628 XH Delft

 

Postadres

Postbus 332

2600 AH Delft

 

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Vestiging PKF Wallast Delft

PKF Wallast vindt haar oorsprong in Delft en is opgericht in 1959 door de heer A.C. Wallast. In de ruim vijftig jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende belastingadviseurs- en accountantsgroep met vier vestigingen.

 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft. Daarnaast opereren we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Woerden.

 

Delft

De vestiging Delft is niet alleen de oudste, maar met 64 medewerkers ook de grootste van de vier. Sinds 2004 is ‘Delft’ gevestigd in een opvallend en modern gebouw op het bedrijventerrein Delftechpark. Cliënten zijn afkomstig uit het gehele land met een accent op Delft en de wijde regio.

 

Sinds 1 september 2020 is Jan Sanders vestigingsleider. Zoekt u de gegevens van een bepaalde medewerker (alle medewerkers staan op de website), dan vindt u die via ’Onze Mensen’.

 

Sponsor van Het BeterBoek

 

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voorde kinderafdeling en dagbehandeling in de Reinier de Graaf Gasthuis te Delft.


Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.


Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen.