Ontdek het verschil op onze vestiging in Amsterdam.

 

 

Amsterdam

 

Bezoekadres

Beechavenue 78-80

1119 PW Schiphol-Rijk

 

Postadres

Postbus 74681

1070 BR Amsterdam

 

020 653 1812

Amsterdam@pkfwallast.nl

PKF Wallast vindt haar oorsprong in Delft en is opgericht in 1959 door de heer A.C. Wallast. In de ruim vijftig jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende belastingadviseurs- en accountantsgroep met vier vestigingen.

 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft. Daarnaast opereren we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Woerden.

 

Amsterdam

In aansluiting op het internationale karakter van veel cliënten hebben wij in 1993 onder de rook van Schiphol de vestiging Amsterdam geopend. Sinds de start met zes medewerkers heeft deze vestiging een stormachtige groei doorgemaakt. PKF Wallast Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot een vestiging met circa 40 medewerkers en een omvangrijk cliëntenbestand. Sinds 2000 is 'Amsterdam' in Schiphol-Rijk gevestigd op een mooie zichtlocatie aan de N201. Naast de internationale cliënten zijn veel opdrachtgevers gevestigd in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek.

 

Sinds januari 2021 is Eelco van der Vijver vestigingsleider. Zoekt u de gegevens van een bepaalde medewerker (alle medewerkers staan op de website), dan vindt u die via ’Onze Mensen’.

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen.