Great Place To Work

PKF Wallast is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de derde keer is PKF Wallast Great Place to Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers PKF Wallast het hoogst op het thema Kameraadschap.

PKF Wallast is het eerste accountantskantoor in Nederland dat erkend is als Great Place to Work. Accountancy Vanmorgen schreef hier een artikel over. 

De uitkomsten van de rapportage worden vooral gebruikt om de organisatie nog beter aan te laten sluiten op de wensen van de medewerkers. Daarnaast hopen we ook dat deze certificering ons verder helpt bij de zoektocht naar nog meer nieuwe collega’s voor in de PKF Wallast familie.

Stefaan Rodts
CEO

We zijn wederom erg trots dat we zijn gecertificeerd als Great Place To Work. We zien onze medewerkers als belangrijkste ‘asset’. Als ik aan PKF Wallast denk, dan denk ik aan geweldige collega’s, prachtige cliënten waar we het verschil voor willen maken, ondernemerschap, authenticiteit en jezelf kunnen zijn. En natuurlijk 1 grote PKF Wallast familie. Afgelopen september is PKF Wallast met het gehele team een weekend naar Boedapest geweest om samen te genieten van de prachtige stad maar ook om de verbinding met elkaar op te zoeken. Het thema ‘Ontdek het samen’ stond centraal. Het was een geweldig weekend waaruit nogmaals bleek hoe fijn de samenwerking en sfeer onder onze collega’s is.

Over Great Place To Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© PKF Wallast is a member of PKF Global, the network of member firms of PKF International Limited, each of which is a separate and independent legal entity and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm(s).  “PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International Limited and member firms of the PKF Global Network. They may not be used by anyone other than a duly licensed member firm of the Network.